Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις Wilshere-Arsenal

Έτοιμη να ανοίξει συζητήσεις με τον Jack Wilshere προκειμένου να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του είναι η διοίκηση της Arsenal σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Jack Wilshere μπορεί να ήταν η μετεγγραφή-έκπληξη του περασμένου καλοκαιριού με τον 25χρονο μέσο να αποφασίζει να πάει με τη μορφή δανεισμού στην Bournemouth, όμως βρήκε τον εαυτό του και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι εμφανίσεις αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες τόσο από τον Arsene Wenger όσο και από τη διοίκηση των «Κανονιέρηδων» και εντός των επόμενων ημερών θα καλέσουν τον διεθνή παίκτη να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Από την πλευρά του παίκτη δεν έχει γίνει γνωστή η θέση που θα έχει στο θέμα, αν και στο παρελθόν είχε κάνει δηλώσεις περί επιστροφής στην ομάδα του.

Την περίπτωση του Wilshere παρακολουθεί βέβαια και η ομάδα στην οποία αγωνίζεται τώρα, η Bournemouth, αλλά και η West Ham με την Milan και δεν αποκλείεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης στην ανανέωση του συμβολαίου να γίνει πρόταση από μία από αυτές τις ομάδες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *