Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκέφτεται το μέλλον του ο Zouma

Σε σκέψεις βρίσκεται ο Kurt Zouma αναφορικά με το μέλλον του με δεδομένο ότι δυσκολεύεται να βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Kurt Zouma επανήλθε στα αγωνιστικά δρώμενα της Chelsea την προηγούμενη αγωνιστική με τον Γάλλο αμυντικό να μπαίνει σαν αλλαγή στον αγώνα με την Arsenal και να αποθεώνεται μιας και έλειψε σχεδόν ένα χρόνο λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο νεαρός αμυντικός παρόλα αυτά θέλει να μπει κατευθείαν στο αρχικό σχήμα των «Μπλε» και δείχνει έτοιμος για όλα αναφορικά με το μέλλον του, μιας και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να αγωνίζεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Λογικά θα περιμένω μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα δούμε μετά. Τουλάχιστον παίζω στο Κύπελλο. Θα πρέπει να δούμε πως θα πάει το δεύτερο μισό της σεζόν. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και πρώτα από όλα να είμαστε πρωταθλητές. Μετά θα πρέπει να μιλήσουμε γιατί είμαι νέος ακόμα και πρέπει να παίζω περισσότερο. Για τώρα θα περιμένω. Είμαι χαρούμενος που κερδίζει η ομάδα, όμως θέλω να αρχίσω να παίζω για να επιστρέψω στην εθνική Γαλλίας».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *