Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπουδαία προσθήκη για Celtic

Την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου μέσου, Kouassi Eboue, από την Krasnodar, ανακοίνωσε η διοίκηση της Celtic, προβαίνοντας σε μια πολύ σπουδαία προσθήκη.

Ο 19χρονος Ιβοριανός άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Hoops και το κόστος της μεταγραφής του ανήλθε στα 2,8 εκ. λίρες. Δείγμα του ταλέντου του Eboue, το γεγονός ότι ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, τον παρομοίασε με τους Raheem Sterling και Philippe Coutinho, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στη Liverpool.

Ο ίδιος ο παίκτης, στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε πως είχε αρκετές προσφορές στα χέρια του, όμως επέλεξε την Celtic λόγω της ιστορίας και του σπουδαίου πρότζεκτ της, ενώ ο Rodgers τόνισε πως πρόκειται για ένα σπουδαίο ταλέντο που θα έχει την ευκαιρία να «ανθίσει» στην ομάδα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα μεγάλο, ιστορικό σύλλογο όπως η Celtic. Είχα πολλές προτάσεις αλλά επέλεξα την Celtic λόγω των φιλοδοξιών και του πρότζεκτ της. Θέλω να βελτιώνομαι και να προοδεύσω και πιστεύω πως εδώ είναι το κατάλληλο μέρος, και θα βρω εδώ και έναν σπουδαίο προπονητή όπως ο Brendan Rodgers, που θα με βοηθήσει με την πρόοδό μου», ήταν τα λόγια του Ιβοριανού, ενώ ο τεχνικός της ομάδας από τη μεριά του σημείωσε:

«Είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που όταν τους βλέπω, νιώθω το ίδιο συναίσθημα που είχα όταν έβλεπα τους νεαρούς Coutinho και Sterling. Αυτό το παιδί το κατέχει, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα μπορείς να δεις το ταλέντο του. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και, αν πάνε όλα καλά, θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να «ανθίσει» εδώ». 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *