Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Σπόντες» από Adebayor για Arsenal και Rosicky

Oρισμένες «μπηχτές» φρόντισε να εκτοξεύσει ο Emmanuel Adebayor κατά της πρώην ομάδας του, της Arsenal, αλλά και του Tomas Rosicky, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σε γαλλικό περιοδικό.

Ο Τογκολέζος επιθετικός, που πλέον αγωνίζεται στην τουρκική Istanbul Basaksehir, χαρακτήρισε ως υπερβολικά ευαίσθητο και επιρρεπή στους τραυματισμούς τον πρώην συμπαίκτη του, ενώ υποστήριξε πως όσο αγωνιζόταν στους Λονδρέζους, δεν είχαν ρόστερ επαρκές να διεκδικήσει κάποιον τίτλο.

«Ήμουν ο πιο δυνατός παίκτης στην ομάδα, παρότι ζύγιζα μόλις 73 κιλά. Η Chelsea είχε τον Essien, τον Ballack στο κέντρο και εμείς είχαμε τον Rosicky. Χρειαζόταν να του πεις μόνο ένα «πως τα πας» και έπειτα θα τραυματιζόταν για δυόμισι μήνες», ανέφερε αρχικά ο Adebayor, συνεχίζοντας:

«Στα μικρά παιχνίδια, το ταλέντο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όμως δεν μπορείς να κερδίσεις με παιδάκια στο Old Trafford», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά της νοοτροπίας του Arsene Wenger, ο οποίος ανέκαθεν επέλεγε να χρησιμοποιεί νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *