Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σταμάτησε στα 4 η City

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο εκτός έδρας ματς η Manchester City που άρπαξε εύκολα τους 3 πρώτους της βαθμούς στο φετινό Champions League.

 

Πρώτο ημίχρονο:

Από νωρίς άρχισαν τα βάσανά για την Feyenoord που δέχτηκε το πιο γρήγορο τέρμα της σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ύστερα από κερδισμένο κόρνερ, ο Silva σεντράρει στη μικρή περιοχή και ο Jones πετυχαίνει γκολ μόλις στο 2′. Οι ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους δεν σταμάτησαν εκεί αφού Jesus και Aguero έψαχναν από ένα τέρμα. Ο δεύτερος κατάφερε να το κάνει μερικά λεπτά αργότερα. Στο 10′ η σέντρα του Walker βρίσκει τον Aguero ο οποίος με ωραίο σουτ κάνει το 0-2 για την ομάδα του. Μερικά λεπτά αργότερα στο 25′ ύστερα από πάσα του Mendy, ο Jesus συμπληρώνει και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την City να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ στο 39′ που όμως δεν μέτρησε εξαιτίας offside.

Δεύτερο ημίχρονο:

Οι ευκαιρίες για τους φιλοξενούμνους συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, με τον Jones να βρίσκει γι ακόμη μια φορά δίχτυα. Μετά την σέντρα του De Bruyne ο Άγγλος αμυντικός κάνει στο 63′ το 0-4 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί πέραν μιας ευκαιρίας στο 76′ από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Manchester City φεύγει από το de Kuip με τρεις βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου πάνω από την Shakira που επικράτησε της Napoli με 2-1.

 

Επίσημες 11άδες:

Feyenoord: Jones, Juste, Botteghin, van de Heijden, Nelon, Amrabat, El Ahmadi, Vilhena, Berghuis, Kramer, Boetius.

Man City: Moraes, Mendy, Otamendi, Stones, Walker, Silva, Fernandinho, de Bruyne, Jesus, Aguero, B. Silva

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *