Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στα «παπούτσια» του Aguero o Iheanacho

Ο Kelechi Iheancho τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι έτοιμος να αντικαταστήσει επάξια το Sergio Aguero.

Ο Aguero που έχει πετύχει 16 γκολ στη σεζόν, θα χάσει τα τέσσερα επόμενα ματς της Manchester City, καθώς τιμωρήθηκε για την αποβολή του στον αγώνα κόντρα στην Chelsea. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον 20χρονο Νιγηριανό Iheanacho, ο οποίος σκόραρε στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Celtic την Τρίτη, να αγωνιστεί. Ο παίκτης που έκανε θετική εντύπωση όταν προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από το Manuel Pellegrini πέρσι, πέτυχε 14 γκολ. Με τον Pep Guardiola δυσκολεύτηκε περισσότερο να βρεί ευκαιρίες, αλλά παρόλα αυτά έχει σκοράρει πέντε φορές.

Το τελευταίο του γκολ το πέτυχε κόντρα στη Celtic. Με τις θέσεις των ομίλων να έχουν ξεκαθαρίσει, το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις ομάδες να ξεκινούν από εκεί που έμειναν, μετά το μεταξύ τους 3-3 το Σεπτέμβρη. Ο Patrick Roberts, που είναι δανεικός στους Σκωτσέζους από τη City, πέτυχε το πρώτο γκολ, αλλά ο Iheanacho ισοφάρισε. Ίσως πετύχαινε και άλλο, όμως οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Roberts που αποκτήθηκε από τους «Πολίτες» το 2015 έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, τράβηξε θετικά την προσοχή τους πολύπειρου παίκτη της City, Pablo Zabaleta.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Iheanacho: » Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα τώρα. Ο Sergio θα απουσιάσει, οπότε πρέπει να αναλάβω την ευθύνη και να καλύψω το κενό. Οφείλω να δουλέψω πολύ σκληρά για να δείξω την αξία μου στην ομάδα και να την βοηθήσω να πάρει τους τρείς βαθμούς που χρειαζόμαστε στην Premier League. 

Ο Zabaleta από την πλευρά του δήλωσε για τον Iheanacho: » Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον Kelechi ώστε να παίξει, καθώς ο Aguero θα λείψει από τα επόμενα τέσσερα ματς. Έπαιξε καλά και πέτυχα ένα όμορφο γκολ και οφείλει να είναι έτοιμος για τους επόμενους αγώνες, επειδή ο προπονητής θα τον χρειαστεί περισσότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό για αυτόν να αρπάξει την ευκαιρία «.

Για τον Roberts πρόσθεσε: » Ξέρουμε τον Patrick πολύ καλά. Έμεινε με μας για λίγο, αλλά αρκετό για να δούμε πόσο καλός είναι. Δε χάρηκα όταν σκόραρε, αλλά είμαι ευχαριστημένος με αυτά που κάνει στη Celtic. Έχει ακόμη πράγματα να βελτιώσει, αλλά θα γίνει ένας σημαντικός παίκτης για τη Mancheter City στο μέλλον «.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *