Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στα ύψη ο Emre Can

O κεντρικός μέσος της Liverpool, Emre Can, πιστεύει ότι η φόρμα αλλά και η αυτοπεποίθηση του έχουν καλυτερεύσει ύστερα και από τον αγώνα με την Burnley όπου ξεκίνησε βασικός.

Ο Γερμανός στο παιχνίδι αυτό σκόραρε ένα καθοριστικό γκολ στην επικράτηση της Liverpool με 2-1 επί της Burnley στο Anfield.  Έχοντας μέχρι τώρα χάσει 5 φορές από ομάδες που βρίσκονται στο 2ο μισό του βαθμολογικού πίνακα, το αποτέλεσμα αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Can να πάρει συμμετοχή με αποτέλεσμα ο παίχτης να κερδίσει αυτοπεποίθηση.

Στο site της Liverpool ο ίδιος δήλωσε :  «Το γνωρίζω ότι είχα μια δύσκολη περίοδο, δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου τις τελευταίες εβδομάδες και οι εμφανίσεις μου δεν ήταν καλές. Παρόλα αυτά είχα την αίσθηση ότι θα επανέλθω, ότι γίνομαι δυνατός ξανά, και γνωρίζω τι είμαι ικανός να κάνω όταν είμαι σε φόρμα. Ήταν ένα βήμα μπροστά για μένα και θέλω να το διατηρήσω. Είχα ένα πρόβλημα με την γάμπα μου αλλά δεν ήθελα να απογοητεύσω τον προπονητή μου. Ήθελα απλά να βοηθήσω την ομάδα μου».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *