Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην Κίνα ο Anichebe

Ήταν προσωπική επιλογή του David Moyes στην Sunderland, είχε ορισμένες εκλάμψεις και καλές εμφανίσεις, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αγωνιστεί όσο θα ήθελε και εν τέλει αποχώρησε με τον υποβιβασμό της ομάδας.

Ο λόγος για τον Victor Anichebe, ο οποίος έχοντας μείνει ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες από τις «Black Cats», βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Αγγλία και την Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Κίνα. Ο Νιγηριανός φορ, o oποίος έχει περάσει μέχρι στιγμής όλη την καριέρα του στην Premier League, επέλεξε τα χρήματα των Κινέζων και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Beijing Enterprises.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 18 συμμετοχές και τρία τέρματα με την Sunderland, από την οποία αποκτήθηκε ως ελεύθερος τον περασμένο Σεπτέμβρη. Προηγουμένως, είχε αγωνιστεί για μια τριετία στη West Brom, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Everton, όπου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Moyes και έμεινε εκεί έως το 2013.

Να σημειωθεί πως η νέα ομάδα του Anichebe βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας, ενώ σίγουρα για την παρουσία του εκεί θα λάβει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Βέβαια, θα χρειαστεί λίγο χρόνο προσαρμογής, αφού το πρωτάθλημα εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά ο ίδιος έχει να αγωνιστεί από τον Μάιο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *