Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην πόρτα της εξόδου ο Ibrahimovic

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Manchester United, παρά το γεγονός πως μέχρι τώρα η παραμονή του συγκέντρωνε μεγάλες πιθανότητες, εμφανίζεται πλέον ο Zlatan Ibrahimovic.

Ο Σουηδός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τα τέλη Ιουνίου, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει ανανέωση και μάλιστα ο Τύπος αναφέρει πως η United έχει αποφανθεί ενάντια στην παραμονή του. Και παρόλο που ο Antoine Griezmann -όπως ανακοίνωσε- θα μείνει στην Atletico Madrid, ο Jose Mourinho δεν δείχνει να πτοείται και φαίνεται πως θα αναζητήσει άλλες λύσεις στην επίθεση αντί του Ibrahimovic και του Γάλλου.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Ibrahimovic, Mino Raiola, παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες υποστήριξε πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τίποτα για το μέλλον του πελάτη του, αλλά και ότι ήδη υπάρχουν αρκετές προσφορές από διαφορετικούς συλλόγους και μέρη του πλανήτη.

«Το σωστό είναι να μιλήσουμε με την Manchester United και να δούμε τι σκέφτεται και αν θεωρούν ότι έχει κάποια αξία (σ.σ. ο Ibrahimovic) για εκείνους», υπογράμμισε ο Raiola, ενώ για το αν ο πελάτης του είναι χαρούμενος στο Old Trafford, σημείωσε: «Όποτε το παιδί σκοράρει, είναι χαρούμενος και ελπίζω πως το ίδιο ισχύει και με την ομάδα».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *