Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην πόρτα της εξόδου ο Niang

Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Watford αυτό το καλοκαίρι είναι ο M’Baye Niang, σύμφωνα με το Sky Sports.

Ο Γάλλος φορ αποκτήθηκε ως δανεικός από την AC Milan τον περασμένο Γενάρη και μάλιστα έκανε και ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, σκοράροντας κόντρα στην Burnley. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, καθώς έπειτα πέτυχε μόλις ένα ακόμη γκολ σε 15 εμφανίσεις και δεν προσαρμόστηκε στα αγγλικά δεδομένα.

Μάλιστα, στο παιχνίδι κόντρα στην Chelsea πριν κάποιες ημέρες, ο Niang αμέσως μετά την αλλαγή του πήγε στην φυσούνα και έφυγε από το γήπεδο, δείχνοντας έτσι πως οι μέρες του στην Watford είναι μετρημένες. Συν τοις άλλοις, η ρήτρα αγοράς που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν οι «Hornets» είναι αρκετά υψηλή για μια ομάδα που τερμάτισε στη 17η θέση της βαθμολογίας, ενώ σε όλα αυτά προστίθεται και η απομάκρυνση του Walter Mazzarri, του ανθρώπου που τον πήρε μαζί του στο Vicarage Road.

Όλα αυτά λοιπόν συνηγορούν στο ότι ο 22χρονος θα αποτελέσει «παρελθόν» από την ομάδα το καλοκαίρι, με τις πηγές του Sky να θεωρούν πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Ιταλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *