Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στηρίζει Shakespeare ο Simpson

Την άποψη πως ο Craig Shakespeare μπορεί να γίνει μόνιμος προπονητής της Leicester, εξέφρασε ο αμυντικός της ομάδας Danny Simpson.

Οι «Αλεπούδες» πέτυχαν μια σημαντική νίκη με 3-1 απέναντι στη Liverpool το βράδυ της Δευτέρας, τέσσερις μέρες μετά την απόλυση του Claudio Ranieri. Χάρη σε αυτή τη νίκη απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο σύλλογος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας και τους παίκτες να τονίζουν πως ο Shakespeare έχει όλα τα προσόντα να παραμείνει στον πάγκο.

Ο Danny Simpson δήλωσε σχετικά: «Δε βλέπω γιατί να μην παραμείνει, αλλά είναι απόφαση του προέδρου. Είναι στο χέρι του. Σε εκείνον ανήκει η ομάδα. Αυτές οι αποφάσεις δε σχετίζονται με μας, αλλά για μένα ο Shakespeare πάει πραγματικά καλά. Από την πρώτη μέρα με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι κορυφαίος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι απλός και μας είπε τι ήθελε να κάνουμε και το κάναμε. Οπότε ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτόν. Πάντα βρισκόταν μεταξύ του εκάστοτε προπονητή και των παικτών, οπότε θα είναι εντάξει. Πήγα καλά. Πρέπει να ήταν δύσκολο για εκείνον. Όλοι στα αποδυτήρια και το σύλλογο, συνεισέφεραν στη νίκη επί της Liverpool».

Αναφορικά με την απόλυση του Ranieri, σχολίασε: «Δεν ξέρουμε αν δεν έρθει το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρουμε αν ο Ranieri βρισκόταν εκεί τη Δευτέρα, αν θα κερδίζαμε. Αλλά όλα είναι υποθέσεις. Για μένα, ο Claudio ήταν φανταστικός. Αναζωογόνησε την καριέρα μου. Έμαθα πολλά από εκείνον και του το είπα. Συνέβη, ήταν απόφαση του προέδρου. Εμείς πήγαμε εκεί και δείξαμε τον παλιό μας εαυτό».

Για το αν οι παίκτες είχαν σχέση με την απόλυση του Ranieri, ανέφερε: «Όχι, δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο. Ο πρόεδρος παίρνει μόνος του τις αποφάσεις του. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πως δεν παίζουμε όπως μπορούμε. Είμαστε οι πρώτοι που το παραδεχτήκαμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Η Leicester πρέπει να συνεχίσει».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *