Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Κυριακής: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Επτά νίκες και έξι ισοπαλίες μετρά στα τελευταία 13 ματς με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, με την Ένωση να έχει μία νίκη στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις τους. Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Πέρασε νικηφόρα και από τη Βοιωτία η ΑΕΚ με το άνετο 2-0 επί του Λεβαδειακού. Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε όμως δυνατά στο δεύτερο και καθάρισε το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής ο Λιβάι Γκαρσία που σκόραρε μετά από ασίστ του Ελίασον στο 50’ και με πέναλτι στο 70’ για το τελικό 0-2. Έτσι, η Ένωση έφτασε τις επτά νίκες μετά από εννέα αγώνες, παραμένοντας στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο +1 από τον Βόλο.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Απέτυχε στο «κεφαλαιοποιήσει» τη νίκη στο «Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ, καθώς επέστρεψε στις απώλειες με το 2-2 απέναντι στον Αστέρα. Πλήρωσε την κακή του εικόνα για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρη σε γκολ των Στάνκο (45’+2’) και Κόστα με πέναλτι (54’). Ο «δικέφαλος του βορρά» έβγαλε αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο και σώθηκε στα τελευταία λεπτά. Ο Κούρτιτς με πέναλτι μείωσε στο 81’ και έδωσε με κεφαλιά από κόρνερ την ασίστ στον Ολιβέιρα για το 2-2 στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ΠΑΟΚ έπεσε ξανά στην πέμπτη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και τρεις μπροστά από τον Άρη, με τη διαφορά του από την κορυφή να φτάνει τους έντεκα βαθμούς.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *