Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Πέμπτης: Μεγάλη πίεση στο Φάληρο

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία, ο Ολυμπιακός έχει πέντε νίκες και 14 ήττες σε 19 αναμετρήσεις. Στις τελευταίες εννιά μετρά μόνο ήττες. Η Φράιμπουργκ αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ομάδα από την Ελλάδα σε επίπεδο επίσημων αγώνων.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Ολυμπιακός, αγνοώντας τη νίκη στην Ευρώπη μετά από επτά ματς. Έπαιξε τραγικά στη Γαλλία και έχασε δίκαια από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων. Το 2-1 μπορεί να ήρθε στις καθυστερήσεις, όμως ίσως στην πραγματικότητα να κολακεύει τους «ερυθρολεύκους». Ούτε στο πρωτάθλημα κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα του Κορμπεράν, μένοντας στο 1-1 με τον Βόλο.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – koubanezos.gr

Η Φράιμπουργκ συνδύασε την επιστροφή της στην Ευρώπη με νίκη, επικρατώντας με 2-1 επί της Καραμπάκ. Ξεκίνησε τέλεια παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο πρώτο τέταρτο. Πορεύτηκε στο υπόλοιπο ματς με κληρονομιά αυτό το 2-0, καθώς είχε λίγες φάσεις έκτοτε. Οι Αζέροι μείωσαν πριν το ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στην Bundesliga η Φράιμπουργκ έχασε την πρωτιά, μένοντας στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ εντός έδρας.

Η πίεση γίνεται όλο και μεγαλύτερη για τον Ολυμπιακό όσο συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει ούτε τώρα να κερδίσει (και πόσο μάλλον αν ηττηθεί), κινδυνεύει να μείνει από νωρίς πίσω στη μάχη της πρόκρισης.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *