Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Πέμπτης: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παρτιζάν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Euroleague. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις, επίσημες και ανεπίσημες, που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός μετρά επτά νίκες ενώ η Παρτιζάν τρεις.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς… Ντουέιν Μπέικον, με τον Αμερικανό σταρ να επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα απέναντι στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς βρίσκεται υπό έντονη πίεση στον Παναθηναϊκό, μιας και τα αποτελέσματα που έρχονται δεν είναι τα επιθυμητά και πόσο μάλλον επιθυμητές δεν είναι και οι εμφανίσεις της αθηναϊκής ομάδας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ. 77-67 το τελικό αποτέλεσμα, νίκη για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το δεύτερο εικοσάλεπτο του αγώνα ήταν εφιαλτικό και παραλίγο… μοιραίο για τον Παναθηναϊκό, που δεν εντυπωσίασε καθόλου αλλά κατάφερε τα τελευταία λεπτά να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Τέσσερις σερί νίκες για το σύνολο του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, με την ομάδα από το Βελιγράδι να επικρατεί πριν το σημερινό ματς με 86-76 της Μέγκα Μπάσκετ. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο, αμφίβολος, Τζέιμς Νάναλι με 14 πόντους. Πολύ καλό ματς έκανε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ, στην επιστροφή του Έλληνα παίκτη στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *