Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα που πληρώνει 9.50 και μόνο απίθανο δεν είναι!

Ιστορικό παιχνίδι για τον Παναιτωλικό και σύγκρουση Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ στα σημερινά προγνωστικά Κυπέλλου στην στήλη του Λάμπρου Μακράκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει την ρεβάνς από τον Παναιτωλικό. Στο πρωτάθλημα πριν μια εβδομάδα επικράτησε με 3-1 στον Πειραιά αλλά με όλους τους βασικούς. Αποστολή που προϊδεάζει πάλι για ροτέισον ετοίμασε ο Μαρτίνς με τον νεοαποκτηθείσα Καρβάλιο να έχει πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο. Απουσίες και για τους Αγρινιώτες με τον τραυματία Βέργο, τον ανέτοιμο Ντίαζ αλλά και τον Κορνέλιους να μένουν εκτός.

Νίκος Μποζιονέλος. Μια ιστορία εκατομμυρίου με… πέντε δολάρια

Το ντέρμπι της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ σε τρομερή κατάσταση, με την ΑΕΚ να παίρνει νίκη-ανάσα κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα. Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά με την πρόκρισή του να έχει κυλίσει σε επίπεδα του 1.60 δεν αξίζει ποντάρισμα. Περιμένω άλλο ένα προσεκτικό παιχνίδι που θα κριθεί στην λεπτομέρειες. Η ΑΕΚ και αυτή με την σειρά της, πρέπει να συμπεριφερθεί καλύτερα στην άμυνα αλλιώς θα έχει προβλήματα με το εκτός έδρας γκολ, αφού οι Θεσσαλονικείς προκρίνονται και με ισοπαλία. Στα προγνωστικά, θα πάρω την ισοπαλία, ενώ μου «κλείνει» το μάτι και το ενδεχόμενο της παράτασης στο 9.50.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και δείτε τις στοιχηματικές προσφορές στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *