Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Λειψία – Ουνιόν Βερολίνου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Λειψία

Παρά την ανωτερότητά της δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Κολωνίας, μένοντας στο 0-0 απέναντι στους «τράγους». Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, ήταν όμως και τυχερή όταν οι γηπεδούχοι είχαν διπλό δοκάρι στο 38’. Μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Βέρνερ να σκοράρει στο 48’, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Με το πέρασμα της ώρας οι δύο ομάδες έπαιρναν όλο και λιγότερα ρίσκα, κι η λευκή ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος. Τέταρτη έπεσε η Λειψία, στο -4 από την κορυφή και στο +2 από την έκτη θέση.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

                                       Ουνιόν Βερολίνου              

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-1 της Μάιντζ εντός έδρας και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπέρενς άνοιξε το σκορ στο 32’, σε μια δίκαιη εξέλιξη λόγω της κυριαρχίας των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Σε μια στιγμή κι ένα χέρι του Σεγκουίν μέσα στην περιοχή κόντεψε να χάσει τη νίκη, καθώς η Μάιντζ αξιοποίησε την ευκαιρία που της δόθηκε και ισοφάρισε με πέναλτι στο 78’. Ωστόσο, η Ουνιόν επανέκτησε το προβάδισμα με τον Σιεμπάτσου στο 84’ έπειτα από φάση διαρκείας και πήρε την πέμπτη σερί νίκη της, όλες μετά τη διακοπή. Διατηρεί τη διαφορά ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Μπάγερν, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά και στην τρίτη Ντόρτμουντ (+2) αλλά και την τέταρτη Λειψία (+3).

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της Γερμανίας συγκρούονται με φόντο τη δεύτερη θέση. Η Λειψία αήττητη στα τελευταία 18 ματς, η Ουνιόν έχει πέντε σερί νίκες. Πιο ποιοτικοί οι γηπεδούχοι και δίκαια θεωρούνται το φαβορί. Ειδικά εντός έδρας είναι εξαιρετική ομάδα και φέτος σκοράρει κατά ριπάς. Η Ουνιόν είναι σφιχτή αμυντικά, ακόμα κι έτσι όμως βλέπουμε αρκετά γκολ στα παιχνίδια της.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *