Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ως 2.47

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα στο σημερινό πρόγραμμα. Κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Σε 167 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξαρτήτου έδρας, ο Παναθηναϊκός μετρά 77 νίκες, ο ΠΑΟΚ 55 ενώ 35 ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο ΠΑΟΚ δεν λάθεψε στην Ριζούπολη και κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα. Άργησε να το καθαρίσει, θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί στο 81’ και να… τρέχει. Σε μεγάλη εσωστρέφεια πλέον το «τριφύλλι», η μία μόλις νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα έχει θέσει σε κίνδυνο την παρουσία στην εξάδα. Απελπιστικά κακός μακριά από την Λεωφόρο (2-1-6).

 

70 χρόνια στον θρόνο. Αλήθεια, τι ομάδα υποστηρίζει η βασίλισσα Ελισάβετ; Γράφει ο δημοσιογράφος Νίκος Μποζιονέλος.

 

Το μομέντουμ δείχνει ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ, όμως ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, έχει δείξει πως βάζει πολύ δύσκολα στην Τούμπα. Σωστός ο άσος πέριξ του 1.85, όμως ίσως αποδειχθεί τυράκι. Στρεφόμαστε στο λογικό εύρος τερμάτων (2-3) στο 1.91, καλύπτοντας έτσι πολλά σενάρια.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση κι έτσι, μόνο τυχαίο δεν θεωρείται πλέον το γεγονός των late γκολ του ΠΑΟΚ. Γιατί όχι ακόμα ένα στο τελευταίο τέταρτο για το 2.20;

Από κοντά και το ενδεχόμενο καταλογισμού πέναλτι στο 2.47. Δεν είναι δα και λίγα στα φετινά ματς του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα στοίχημα τριάδες στο Koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *