Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τις πέντε σερί νίκες και δέκα νίκες συνολικά έφτασε με το 2-0 του πρώτου γύρου η Μπάγερν, έχοντας παράλληλα δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα υπόλοιπα ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, στην έδρα της είναι αήττητη με απολογισμό 5-2-0 κόντρα στους Καταλανούς.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Εκδίκηση υποσχέθηκε, αλλά εκδίκηση δεν πήρε ποτέ η Μπαρτσελόνα και ο κίνδυνος να αποκλειστεί από την συνέχεια του Champions League είναι πλέον ορατός. Μετά το 1-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 3-3 στο δεύτερο παιχνίδι κι η διαφορά τους παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δέχτηκε την ανατροπή η Μπάρτσα νωρίς στο δεύτερο (50’, 63’). Η ισοφάριση του Λεβαντόφσκι στο 82’ την ξαναέβαλε στο παιχνίδι, με τους «νερατζούρι» να ανακτούν το προβάδισμα στο 89’. Ο Λέβα σκόραρε ξανά για το 3-3 στο 90’+2’ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μοναδικός τρόπος για πρόκριση είναι η Μπαρτσελόνα να πάρει τέσσερις βαθμούς παραπάνω στα εναπομείναντα παιχνίδια με Μπάγερν και Βικτόρια Πλζεν από την Ίντερ, η οποία υποδέχεται αυτή την αγωνιστική τους Τσέχους. Ακολούθησε και η ήττα με 3-1 από τη Ρεάλ, με την ομάδα του Τσάβι να βγάζει αντίδραση στα επόμενα ματς απέναντι σε Βιγιαρεάλ (3-0) και Μπιλμπάο (4-0).

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Πέρασε κι από την Τσεχία με χαρακτηριστική άνεση η Μπάγερν για να κάνει το 2/2 απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν. Από το ημίχρονο οι Βαυαροί προηγήθηκαν με 4-0 με πρωταγωνιστή τον Γκορέτσκα (δύο γκολ και μία ασίστ). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-2, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν όμως την Μπάγερν από το να συνεχίσει να έχει το απόλυτο των νικών στον όμιλο. Ένας βαθμός στα εναπομείναντα δύο ματς είναι αρκετός για να σφραγίσει την πρώτη θέση, αφού η πρόκριση έχει ήδη εξασφαλιστεί. Το πέρασμα από την έδρα της Χοφενχάιμ με το «σβηστό» 2-0 ανέβασε την ομάδα του Μονάχου στη δεύτερη θέση με 22 βαθμούς. Η ήττα της πρωτοπόρου Ουνιόν βόλεψε εντελώς την Μπάγερν, καθώς η διαφορά τους έπεσε στον ένα βαθμό.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *