Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Πολωνία – Αργεντινή έως 10.00

Θα είναι η τρίτη τους συνάντηση σε τελική φάση Μουντιάλ, και οι άλλες δύο ήταν ξανά σε όμιλο Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το 1974 η Πολωνία είχε επικρατήσει με 3-2 και το 1978 η Αργεντινή, ως διοργανώτρια, με 2-0.

Πολωνία

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Σαουδικής Αραβίας επικρατώντας με 2-0 και πλέον έχει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, με ασίστ του Λεβαντόφσκι και εύστοχο τελείωμα του Ζιελίνσκι. Ήρωας ο Σέζνι που απέκρουσε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, αλλά και την επαναφορά εξ επαφής για να κρατήσει το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε έντονη πίεση και αρκετές φάσεις, αλλά είχε και δύο δοκάρια (63’, 66’). Τελικά βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Λεβαντόφσκι να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος της άμυνας και να υπογράφει τη νίκη των «αετών», βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά σε Μουντιάλ. Ένας βαθμός είναι αρκετός για να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Μιχνίεβιτς.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εντελώς δωρέαν

Αργεντινή

Ρεπορτάζ: Δια πυρός και σιδήρου πέρασε για να πάρει την πρώτη της νίκη στο Μουντιάλ απέναντι στο μαχητικό Μεξικό. Πρωταγωνιστής ο Μέσι για άλλη μια φορά, καθώς ουσιαστικά στην πρώτη σημαντική της φάση στο ματς, στο 65’, νίκησε τον Οτσόα με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή. Συνέχισε με βελτιωμένη ψυχολογία και βρήκε και δεύτερο γκολ, από εξαιρετικό τελείωμα του Έντσο Φερνάντεζ στο 87’ με ασίστ του Μέσι. Δύο πρόσωπα παρουσίασε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η «αλμπισελέστε», με το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο να δίνει τη θέση του σε ένα πιο ενθαρρυντικό δεύτερο. Στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη απέναντι στην Πολωνία, ώστε να διατηρεί ελπίδες για την πρώτη θέση και φυσικά για να είναι σίγουρα στους «16».

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022 προγνωστικά – Καθημερινές στήλες από το koubanezos.gr

Προγνωστικά

Η Αργεντινή χρειάζεται τη νίκη, η Πολωνία παίζει για δύο αποτελέσματα, οπότε ξέρουμε πώς θα πάει το παιχνίδι. Αν πετύχουν αυτό που έκαναν και στα δύο προηγούμενα ματς οι Πολωνοί, δηλαδή να κρατήσουν το μηδέν, θα έχουν πετύχει τη δουλειά τους. Αυτό προμηνύει ένα κλειστό ματς με λίγα γκολ, καθώς κι η Αργεντινή δεν έχει δείξει τρομερή ικανότητα στη δημιουργία φάσεων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *