Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Τετάρτης: Τσέλσι – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μίλαν ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Η Τσέλσι έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι ματς της απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, με το over 2,5 να επιβεβαιώνεται σε επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Ιταλούς. Η Μίλαν έχει απολογισμό 0-1-6 τις τελευταίες επτά φορές που αντιμετώπισε ομάδες από την Αγγλία.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Δε θα χαρακτηρίζαμε θετικό το ντεμπούτο του Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Σάλτσμπουργκ εντός έδρας. Είχε πολλές τελικές αλλά λίγες καθαρές φάσεις κι ευτύχησε να προηγηθεί με πλασέ του Στέρλινγκ στο 48’, χάρη σε λάθος της άμυνας. Με τον ίδιο τρόπο όμως δέχτηκε την ισοφάριση στο 75’, συνεχίζοντας να παρουσιάζει τις γνωστές αμυντικές της παθογένειες. Καλύτερη στιγμή της για δεύτερο γκολ το σουτ του Μπρόγια στο 90’+2’. Με έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, οι «μπλε» χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να μη μείνουν πίσω στη μάχη της πρόκρισης. Πιο πρόσφατο ματς αυτό στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, όπου παρά την κακή εμφάνιση η ομάδα του Πότερ νίκησε 2-1 με ανατροπή. Ήρωας ο Γκάλαχερ που με μακρινό σουτ στο 90’ σκόραρε απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του.

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Πήρε την πρώτη της νίκη για το φετινό Champions League με το άνετο 3-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μιλάνο. Ήταν καλύτερη κι έκανε το καθήκον της με σκόρερ τους Ζιρού (45’), Σαλεμέκερς (46’) και Πομπέγκα (77’). Έτσι, η Μίλαν βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου και πλέον έχει την πρόκριση υπό τον έλεγχό της. Πήρε επική νίκη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την Έμπολι. Το 0-0 παρέμεινε έως το 78’, μέχρι ο Ρέμπιτς στο 79’ να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90’+2’ και φάνηκαν να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως οι «ροσονέρι» όχι μόνο ξαναπήραν το προβάδισμα ένα λεπτό μετά, αλλά έβαλαν και τρίτο γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η νίκη αυτή την έβαλε στην τετράδα (έστω και προσωρινά), στο -3 από την πρώτη θέση.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *