Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Euro με γκολ και θέαμα στο Ιταλία – Τουρκία

Η Τουρκία σε έναν γενικά σκληρό όμιλο για τα προκριματικά του Euro πέρασε ως 2η με 23 βαθμούς, δύο πίσω από την πρώτη Γαλλία, έχοντας την καλύτερη άμυνα, με 3 τέρματα παθητικό και την 2η καλύτερη επίθεση με 18 γκολ. Εξαιρετικό το σύνολο του Σενιόλ Γκιουνές με παίχτες όπως οι Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου Ντεμιράλ, Σουγιουντσού και Ουντέρ.

Μεγάλες οι προσδοκίες για την Ιταλία μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις στα προκριματικά της διοργάνωσης όπου προέρχεται από το εντυπωσιακό 10/10 νικών και είναι από τα φαβορί για την… κούπα στα προγνωστικά Euro. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πετάει φωτιές με την κλασσική ιταλική συνταγή στην άμυνα με το σκληρό δίδυμο Μπονούτσι – Κιελίνι, τους μαέστρους στο κέντρο Μπαρέλα-Ζορζίνιο και τους εκτελεστές στην επίθεση Μπεράρντι, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Ποντάρουμε και στο στα γκολ στην εξαιρετική τιμή άνω του διπλασιασμού και ένα combo ρίσκου στο 5.50 αλλά… με αξία.

 Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα όλα τα προγνωστικά Euro 2020

 ΥΓ. Είσαι καλός στο να προβλέπεις τα σκορ; Κάντο και στο Euro 2020, τελείως free! Μπες στο πρωτάθλημά μας στην πλατφόρμα του PredictFootball, κάνε μια απλή εγγραφή, βάλε τα σκορ σου και δείξε ότι είσαι… γεννημένος πρωταθλητής. Με κωδικό 577722 στο Join Mini League, γίνεται μέλος στο πρωτάθλημα by koubanezos.gr!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *