Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στον ρυθμό του Zapata η West Bromwich

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου η West Bromwich είναι σε συζητήσεις με τον Κολομβιανό επιθετικό της Napoli, Duvan Zapata, ο οποίος αυτήν την στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στην Udinese.

Σύμφωνα με το TMW οι ‘’Buggies’’ έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους για τον Κολομβιανό striker και είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση του κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο προπονητής της Bromwich, Tony Pulis, προσπαθεί να βελτιώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του με τα βλέμματα όλων να έχουν στραφεί στον 25χρονο Κολομβιανό. Παρόλα αυτά «σειρήνες» για τον 25χρονο ακούγονται και από την μεριά της Ρώμης και συγκεκριμένα από τους 4ους της Serie A την Lazio.

Οι φήμες όμως από την Ιταλία για την ομάδα του Bromwich συνεχίζονται καθώς ακούγονται έντονα οι φήμες για την προσέγγιση των ‘’Bαggies’’ στον συμπαίχτη του Zapata στην Udinese , Jakub Jankto. Εκεί βρίσκονται αντιμέτωποι με την Stoke καθώς και άλλα μεγαθήρια της Premier League καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν τον ταλαντούχο 21χρονο κεντρικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *