Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Στους 88 πόντους θα κριθεί το πρωτάθλημα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Petr Cech αναφέρθηκε στο γεγονός πως αν η ομάδα του θέλει το πρωτάθλημα θα πρέπει να συγκεντρώσει 88 πόντους.

Η Arsenal αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας συγκεντρώσει σε 18 αγώνες 37 βαθμούς. Ο βασικός της γκολκίπερ, Petr Cech, ο οποίος έχει κατακτήσει 4 φορές τον τίτλο της Premier League εκτιμάει πως το πρωτάθλημα θα κινηθεί στους 87, 88 πόντους. Κοινώς, η ομάδα του, αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά το 2004 θα πρέπει να συγκεντρώσει στους εναπομείναντες 20 αγώνες 50 βαθμούς, κάτι που αν δεν φαντάζει ανέφικτο, μοιάζει αρκετά δύσκολο. Όσο για ίδιο φέτος έχει αγωνιστεί και στους 18 αγώνες έχοντας δεχτεί 19 γκολ, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 5 φορές.

Αναλυτικά ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε: «Γενικά θα πρέπει να είμαστε συνεπείς για να συγκεντρώσουμε 87,88 πόντους και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το πως θα το καταφέρεις αυτό. Αν έχεις συνεχόμενες ήττες θα πρέπει πρέπει να επανορθώσεις στους επόμενους αγώνες. Έτσι θα μπορέσεις να διορθώσεις τα πράγματα. Είναι μια μακροχρόνια διοργάνωση, με αποτέλεσμα αν σε μια συγκεκριμένη περίοδο δεν αγωνίζεσαι καλά, να μπορέσεις να ανακάμψεις. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Επίσης πιστεύω ότι είναι αδύνατον να μην χάσουν και οι αντίπαλοι μας βαθμούς. Υπάρχει για εμάς τεράστια ευκαιρία να μειώσουμε την διαφορά τώρα. Ανάμεσα στο τώρα και στα τέλη Γενάρη δεν αποκλείεται τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *