Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο…θεό η τιμή του Sigurdsson

Ιδιαίτερα… αλμυρή η τιμή με την οποία δέχεται να πουλήσει η Swansea City τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή, τον Gylfi Sigurdsson, με την Everton να είναι η βασικότερη ενδιαφερόμενη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, οι «Swans» δεν «καίγονται» σε καμία περίπτωση να πουλήσουν τον Ισλανδό μεσοεπιθετικό, τον οποίο μάλιστα κοστολογούν στα 50 εκατομμύρια λίρες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια προσφορά για τον 27χρονο, καθώς το ενδιαφέρον της Everton είναι μέχρι τώρα μόνο σε φιλολογικό επίπεδο.

Εκείνο όμως που έκανε την Swansea να θέσει τιμή πώλησης στον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή, παρότι δεν είναι κάτι που επιθυμεί, είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν πως οι «Toffees» ετοιμάζονται να προσφέρουν μόνο 35 εκατομμύρια λίρες για τις υπηρεσίες του, ποσό που δεν αρκεί στην ομάδα του Paul Clement. Ακόμη, σύμφωνα με το Sky Sports, για τον Sigurdsson έχει κάνει κρούση και η Leicester, που συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό δυναμικά.

Πάντως, είναι γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Swansea φοβούνται πως τα διαρκή σενάρια γύρω από το όνομα του Ισλανδού παίκτη ίσως τον αποσυντονίσουν και τον ωθήσουν στο να ζητήσει να πάρει μεταγραφή, παρότι μέχρι τώρα δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *