Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο κόλπο για Giroud η West Ham

Στο «κόλπο» για τη διεκδίκηση του επιθετικού της Arsenal, Olivier Giroud, φαίνεται πως ετοιμάζεται να μπει η West Ham, η οποία εξακολουθεί να αναζητά παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, οι «Hammers» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γάλλο φορ και θα διεκδικήσουν την υπογραφή του μαζί με την Marseille, που επίσης ενδιαφέρεται. Το τελευταίο διάστημα ο Giroud εμφανίζεται αρκετά αινιγματικός για το μέλλον του, καθώς όπως έχει τονίσει θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν.

Φέτος, χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως αλλαγή από τον Arsene Wenger και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, σε περίπτωση που τελικά παραμείνει βασικός φορ των «Gunners» ο Alexis Sanchez. Ήδη η Marseille έχει κάνει κρούση από τον περασμένο Γενάρη και πλέον στο παιχνίδι μπαίνει και η ομάδα του Slaven Bilic, όντας μάλιστα έτοιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Arsenal, ήτοι 20 εκατομμύρια λίρες.

Το διάστημα αυτό ο Giroud βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας για τις διεθνείς υποχρεώσεις, και μέχρι τώρα δεν δείχνει να έχει μπει στη διαδικασία εύρεσης νέας ομάδας, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί μετά τις διακοπές. Ιδίως δε, σε περίπτωση που οι «Gunners» αποκτήσουν κάποιον εκ των Alexandre Lacazette ή Kylian Mbappe.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *