Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο παρά ένα η Burnley!

  Νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πήρε η Burnley, με την ομάδα του Dyche να κερδίζει με 1-0 την Stoke City.

Ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι, με την Stoke να είναι αυτή που είχε τον <<πρώτο λόγο>>, κάνοντας κάποια σουτ, με την Burnley για ακόμα μία μέρα να μας εντυπωσιάζει με την αποτελεσματικότητα της <<κλέβοντας>> την νίκη σε χρόνο 0.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

H πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους, στο 5′, με τον Crouch να επιχειρεί ένα σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά θα σταθεί άτυχος, καθώς η μπάλα θα <<τραντάξει>> το δεξί δοκάρι.

Επόμενη καλή στιγμή και πάλι για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 20′ ο Diouf θα <<κερδίσει>> μια κεφαλιά μετά από μία σέντρα κοντά στο σημείο του πέναλτι, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54′, ο Nick Pope θα αποθεωθεί από τους οπαδούς της Burnley, μετά από μία εκπληκτική απόκρουση, νικώντας τον Shaqiri ο οποίος έκανε μια μακρινή προσπάθεια στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας.

Λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, στο 89′ ο Ashley Barnes, θα σουτάρει από μέση απόσταση, στέλνοντας την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι,νικώντας τον Butland και χαρίζοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στην Burnley.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *