Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στο τέλος πληγώθηκαν τα Σφυριά

     Πληγώθηκαν τα «Σφυριά» στα τελευταία λεπτά, καθώς αν και με 10 παίχτες βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ και λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας ισοφαρίστηκαν με το σκορ να λήγει στο 1-1.

Οι ομάδες αρκέστηκαν σε ένα αμυντικό παιχνίδι δίχως πολλές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το σκορ να λήξει ισόπαλο με τις 2 ομάδες να έχουν πετύχει από 1 γκολ η κάθε μία.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Μόλις στο 19′ ο Michail Antonio θα βγει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με μια προσποίηση θα τον εξουδετερώσει και απλά περνάει την μπάλα από πάνω του για να την στείλει στα δίχτυα και να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, στο 58′ ο  Michail Antonio δοκιμάζει την τύχη του από την άκρη της περιοχής αφότου πήρε μία πάσα ακριβείας, αλλά ο Pope κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση και κόβει την προσπάθεια που είχε στόχο την αριστερή πλευρά της εστίας.

Η Βurnley προσπάθησε να απαντήσει στο 63′, με τον Gudmundsson να κάνει ένα σουτ έξω απο την περιοχή, όμως στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, στο 85′, o Chris Wood πήρε μία εξαιρετική σέντρα και με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα χαμηλά,μέσα από το αριστερό δοκάρι, νικώντας τον Hart και με το σκορ να γίνεται 1-1.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *