Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχάρη τη Sutton ο Wenger

Το θαυμασμό του για την ποιότητα της Sutton εξέφρασε ο τεχνικός της Arsenal Arsene Wenger, μετά την αναμέτρηση των ομάδων στο κύπελλο.

Οι «Κανονιέρηδες» εξασφάλισαν την παρουσία τους στα προημιτελικά του θεσμού, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Lucas Perez και Theo Walcott. Εντούτοις ο αγώνας ήταν ένα δύσκολο τεστ για την Arsenal, όπως παραδέχτηκε μετά τη λήξη του ο Wenger.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε: «Η δουλειά έγινε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν εξαιρετική. Βασικά βρίσκονται στην πέμπτη κατηγορία, όπου είναι 17οι. Εξεπλάγην με την ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Το γεγονός πως δε σταμάτησαν να τρέχουν μέχρι το τέλος και, συγκριτικά με πριν 20 χρόνια, αυτές οι ομάδες είναι σε καλή φόρμα τώρα και μπορούν να παίξουν με την ένταση της Premier League. Πριν, ίσως να τα είχαν παρατήσει στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά αυτό έχει τελειώσει. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, που είναι επαγγελματίες και διατήρησαν τη συγκέντρωσή τους. Εάν είχαμε έρθει εδώ σε χαλαρή κατάσταση, θα αποκλειόμασταν επειδή εκείνοι είχαν ποιότητα. Δεν μπορούσαμε να επιλέξουν μία πιο δεύτερη ομάδα, γι΄αυτό και ήρθα με όσους παίκτες είχα διαθέσιμους. Δεν θα αντέχαμε έναν αποκλεισμό».

Για τις φήμες που τον θέλουν να ψάχνει τον επόμενο προορισμό από το καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιό του τελειώνει, απάντησε με χιούμορ: «Δε θα πήγαινε ποτέ στη Vanarama National League, επειδή είναι δύσκολο πρωτάθλημα. Προέρχομαι από ένα μικρότερο σύλλογο, οπότε μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Τα αποδυτήρια ήταν φανταστικά για μένα. Όσο πιο κοντά είσαι με τους άλλους, τόσο πιο ενωμένοι είστε όταν βγαίνετε στο γήπεδο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *