Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει ακάθεκτη η City

Η Manchester City χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησε της Sunderland με 0-2 και παρέμεινε κοντά στην πρωτοπόρο Chelsea έχοντας αγώνα λιγότερο.

Η Sunderland υποδέχθηκε για την 27η αγωνιστική της Premier League την Manchester City με τους «Πολίτες» να παίρνουν μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά με 0-2 και αναρριχήθηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο. Ο Aguero άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Pep Guardiola με τον Leroy Sane να κλειδώνει από νωρίς (59′) τον αγώνα για την ομάδα του.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Manchester City να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να προσπαθεί από νωρίς να πετύχει ένα γκολ, όμως δυσκολευόταν στην ολοκλήρωση των φάσεων. Η κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν τεράστια για τους «Πολίτες» με την ομάδα του David Moyes να προσπαθεί να κλείσει όλο και περισσότερο τους χώρους.

Οι καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα ήρθαν προς το τέλος του ημιχρόνου, με την Sunderland στο 36′ να φτάνει πολύ κοντά στο να ανοίγει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Jones σηκώθηκε ψηλότερα από όλους για την κεφαλιά, όμως ο Caballero έδειξε τα αντανακλαστικά του μπλοκάροντας τη μπάλα.

Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά αργότερα, στο 38′ με τον Toure να βρίσκει εκπληκτικά τον Sane, όμως ο Γερμανός δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση με το μηδέν να παραμένει και στις δύο ομάδες.

Ότι δεν πέτυχε ο Sane πέτυχε λίγο αργότερα ο Aguero. Συγκεκριμένα στο 42′ ο Sterling βρήκε τον Aguero έξω από την περιοχή, με τον Αργεντινό να ελίσσεται  και με ωραίο δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ παγώνοντας το Stadium of Light με το 0-1 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την City, με τον Leroy Sane να εκμεταλλεύεται την μπαλιά που του δόθηκε και να κάνει το 0-2 για την ομάδα του με ωραίο πλασέ.

Από κει και έπειτα το σκορ παρέμεινε ως είχε με την ομάδα του Pep Guardiola να κατεβάζει ταχύτητες προκειμένου να προστατευτεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Συνθέσεις

Sunderland: Pickford, Jones, Oviedo, Kone, O’ Shea, Gibson (Rodwell 69′), N’ Dong, Larsson, Januzaj (Khazri 82′), Borini, Defoe

Manchester City: Caballero, Sagna, Stones, Kolarov, Clichy, Toure (De Bruyne 78′), Fernandinho, Silva, Sterling (Nolito 82′), Sane, Aguero

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *