Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Συνεχίζει να παίζει το σενάριο Pastore στη West Ham

Συνεχίζει να παίζει το σενάριο Pastore στη West Ham

Σύμφωνα με αναφορές προερχόμενες από Ισπανία και συγκεκριμένα την ElDesmarquee, η Paris Saint Germain, πρόκειται να κάνει προσφορά στη Celta Vigo για την απόκτηση του playmaker, Stanislav Lobotka!

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο στη West Ham για να φέρει στο Λονδίνο τον Javier Pastore.

O Pellegrini ανέλαβε το καθήκον να κάνει τη West Ham ελκυστική και πάλι στους φιλάθλους από πλευράς επιθετικού μοντέρνου ποδοσφαίρου και ο Χιλιανός ονόμασε τον Pastore ως τον πλέον ιδανικό για τη δημιουργία του κέντρου της ομάδας του, σύμφωνα με το Sky Sports.

Βέβαια σύμφωνα με τους Άγγλους οι συζητήσεις γίνονται εδώ και καιρό με τον παίκτη και αναφέρουν ως μοναδικό εμπόδιο της μη ολοκλήρωσης της μετεγγραφής ως τώρα, τις υψηλές απαιτήσεις του Pastore για το συμβόλαιο του.

Στο παιχνίδι όμως της απόκτησης του παίκτη έχει μπει και η Roma, οπότε οι κινήσεις των ιθυνόντων της West Ham που έχουν επιφορτιστεί με τις διαπραγματεύσεις θα πρέπει να αποκτήσουν πλέον ταχύτητα.

Οι περισσότερο αξιόπιστες πηγές δείχνουν Λονδίνο για τον Pastore, αλλά σε περίπτωση αποτυχίας απόκτησης του παίκτη, ο Pellegrini, θεωρείται βέβαιο ότι θα στραφεί στους Yaya Toure ή Jack Wilshere με τον τελευταίο να ανακοινώνει ότι αποχωρεί ήδη από την Arsenal.

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Συνεχίζει να παίζει το σενάριο Pastore στη West Ham

Συνεχίζει να παίζει το σενάριο Pastore στη West Ham

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *