Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σφάζονται στην ποδιά του Arteta

Τρεις ομάδες μέχρι στιγμή φαίνεται να έχουν βάλει στο μάτι τον πρώην ποδοσφαιριστή Mikel Arteta που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του Pep Guardiola.

 

Μπορεί ο βοηθός προπονητή της Man City να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο περιζήτητος στην Premier League, ο Pep  όμως δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει. Η Manchester City πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή εξαιρετική σεζόν τόσο στο Αγγλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League και μπορεί τα περισσότερα εύσημα να τα αποσπά ο Καταλανός προπονητής όμως αρκετοί γνωρίζουν και τις…χάρες του Arteta γι’ αυτό μάλιστα και τον ζητούν.

Με δημοσιεύματά της η AS αποκάλυψε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των ‘Πολιτών’ από το 2016, είχε επίσημη πρόταση συνεργασίας από τον Mauricio Pochettino. Εκτός φυσικά από τα ‘Σπιρούνια’ και οι ‘Κανονιέρηδες’ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Arteta. Σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα μάλιστα, επιθυμούν ο Ισπανός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Wenger.

Τέλος ακόμη ένας σύλλογος στον οποίο έχει αγωνιστεί ως παίκτης ο Arteta φαίνεται να τρέφει αισθήματα για την απόκτησή του. Ο λόγος για την Everton του Big Sam που πριν τον ορίσουν ως αντικαταστάτη του Koeman είχαν χτυπήσει την πόρτα του Ισπανού.

Το σίγουρο είναι πως ο Pep Guardiola δύσκολα θα αφήσει από τα χέρια του τον Mikel Arteta να φύγει, έχοντας ήδη δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση μέσα στο σύλλογο.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *