Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σχεδιάζουν τη μετά-Van Dijk εποχή στη Southampton

Όλο και πιο ξεκάθαρα μοιάζουν τα πράγματα στη Southampton σε ό,τι αφορά την υπόθεση μεταγραφής του Virgil van Dijk, μετά το επίσημο αίτημα για μεταγραφή που κατέθεσε χθες στη διοίκηση ο Ολλανδός.

Οι «Saints» φαίνεται πως δεν έχουν πλέον σχεδόν καμία ελπίδα να κρατήσουν τον 26χρονο αμυντικό, άλλωστε ο Mauricio Pellegrino τον έχει θέσει και εκτός προπονήσεων λόγω του ότι θέλει παίκτες που θα είναι «100% συγκεντρωμένοι στην ομάδα» και πλέον το ζητούμενο είναι πού θα καταλήξει ο παίκτης αλλά και ποιοι θα αποκτηθούν με τα χτήματα από τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, πρώτος στόχος της Southampton αυτή τη στιγμή αποτελεί ο δεξιός μπακ της Benfica, Andre Almeida.

Ο 26χρονος άσος, που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στα δύο άκρα της άμυνας και οι «Saints» σκοπεύουν να καταθέσουν προσφορά ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών στους Πορτογάλους, με μοναδικό εμπόδιο την πρόθεση της Benfica να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν επίσης εκδηλώσει και οι Eintracht Frankfurt και Crystal Palace, με την ομάδα του Pellegrino πάντως να μοιάζει το φαβορί.

Να αναφερθεί πως ο Almeida αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο ματς της σεζόν για την Benfica και στις εξέδρες του γηπέδου φημολογείται πως βρέθηκαν άνθρωποι της αγγλικής ομάδας για να τον παρακολουθήσουν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *