Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σύνθημα ενότητας από τον Gray

Την άποψη ότι οι παίκτες της Leicester πρέπει να βάλουν πλάτη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό και να στηρίξουν τον Claudio Ranieri εξέφρασε ο Demarai Gray.

Σαν κακόγουστο αστείο ακούγεται κι όμως είναι πραγματικότητα. Η Leicester που πέρυσι έκανε το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα κατακτώντας την Premier League είναι πλέον σε άμεσο κίνδυνο για υποβιβασμό μετά και την χτεσινή ήττα με 3-0 από την Manchester United.

Ανάμεσα στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τις «Αλεπούδες» υπήρχαν και σχόλια εναντίον του Claudio Ranieri, και πλέον δεν είναι λίγο αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να αποχωρήσει. Βέβαια, ο Demarai Gray θέλησε με δηλώσεις του να βάλει τα πράγματα στη θέση του, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες θα βάλουν πλάτη για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ναι φυσικά. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε ο ένας πίσω από τον άλλο. Πρέπει να βάλουμε πλάτη ο ένας στον άλλο στα αποδυτήρια. Θα παραμείνουμε μαζί, θα επιστρέψουμε στο προπονητικό κέντρο και θα δουλέψουμε σε αυτά που πρέπει για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις επόμενες αγωνιστικές».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *