Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τέλος» και επίσημα ο Ibrahimovic

«Παρελθόν» από τη Manchester United αποτελεί και επίσημα ο Zlatan Ibrahimovic, καθώς βρίσκεται στη λίστα που εξέδωσε η Premier League με τους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι από τους συλλόγους τους.

Ήταν γνωστό εδώ και λίγο διάστημα πως το επικρατέστερο σενάριο αποτελούσε η αποχώρηση του Σουηδού φορ, όμως τώρα έγινε και επίσημο και ο Zlatan δεν θα βρίσκεται στο Old Trafford τη νέα σεζόν. Παρά το γεγονός ότι ο 35χρονος ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε 28 τέρματα μέσα στη σεζόν, εντούτοις ο σοβαρός τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Anderlecht άλλαξε εντελώς τα δεδομένα, καθώς ο ίδιος ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση από τον ερχόμενο Γενάρη.

Έτσι, παρά την αρχική επιθυμία του Jose Mourinho να του ανανεωθεί το συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, τελικά ο Zlatan θα αποχωρήσει μετά από μόλις μία σεζόν στην ομάδα και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό του. Το συμβόλαιο που φημολογούνταν πως θα λάμβανε εφόσον παρέμενε στη United θα έφτανε τις 300.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό που με τα τωρινά δεδομένα δεν προτίθεται να δαπανήσει η Manchester.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Ibrahimovic έχει στα χέρια του προτάσεις και αναμένεται να καταφτάσουν κι άλλες, κυρίως από τις ΗΠΑ και την Κίνα, αλλά και από την Ευρώπη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *