Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τέλος» και επίσημα ο Schweinsteiger

Και επίσημα «παρελθόν» από την Manchester United αποτελεί ο Bastian Schweinsteiger, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Chicago Fire και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ στο εξής.

Ήδη από τo πρωί σας είχαμε αναφέρει πως ο Γερμανός, πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, τα είχε βρει σε όλα με την αμερικανική ομάδα, και πλέον η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και με τη βούλα.

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πάντα αναζητούσα ευκαιρίες εκεί όπου ήλπιζα να έχω μια θετική παρουσία και να βοηθήσω να επιτευχθεί κάτι σπουδαίο. Η μετακίνησή μου στην Chicago Fire δεν αποτελεί εξαίρεση. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μου με τους Nelson και Pauno, πείστηκα από το όραμα του συλλόγου και η φιλοσοφία του και θέλω να βοηθήσω σε αυτό το πρότζεκτ», ήταν τα λόγια του 32χρονου μέσου.

Να σημειωθεί πως ουσιαστικά ο Schweinsteiger πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις μία σεζόν στη United, και αυτή μάλιστα «λειψή», καθώς φέτος βρέθηκε με το «καλημέρα» εκτός πλάνων του Jose Mourinho και αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα ματς, κανέναν εκ των οποίων στην Premier League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *