Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέλος ο Rosicky

    Ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής της Arsenal, o Tomas Rosicky, αποφάσισε να <<κρεμάσει τα παπούτσια του>> και να βάλει έναν επίλογο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Στα 37 του χρόνια αποφάσισε να σταματήσει ο Τσέχος, ο οποίος τελείωσε την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε, την Sparta Prague.

Ο πρώην διεθνής μέσος, ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 όπου για 3 σεζόν φορούσε την φανέλα της Sparta Prague.Έπειτα, από το 2001 μέχρι και το 2006 μετακόμισε στην Γερμανία για <<λογαριασμό>> της Dortmund.Όμως το 2006 αποδέχτηκε την πρόκληση να αγωνιστεί στην Premier League και συγκεκριμένα στην Arsenal.O Τσέχος, <<δέθηκε>> με την ομάδα και πέρασε 10 χρόνια στους «Κανονιέρηδες», για να επιστρέψει το 2016 στην Sparta Prague, όπου αποφάσισε να <<κρεμάσει τα παπούτσια του>>

Ο προπονητής της Arsenal, Arsene Wenger, είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον Rosiscky, λέγοντας:»Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα λατρεύεις τον Tomas Rosicky

O ίδιος ο Τσέχος, ανακοίνωσε την απόσυρση του δηλώνοντας:«Το μυαλό μου ήθελε πάντα να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά το σώμα μου δυσκολευόταν και τώρα ξεκινάει να δυσκολεύεται και το μυαλό μου. Επομένως ξέρω πως η στιγμή να αποχωρήσω έφτασε!»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *