Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τέσσερις ομάδες για Jenkinson

Την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση επιθυμεί ο δεξιός μπακ της Arsenal, Carl Jenkinson, ο οποίος έχει μπει στον «πάγο» από τον Arsene Wenger και δεν αναμένεται να βγει σύντομα.

Ο 24χρονος άσος, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο της West Ham, όσο και των Swansea, Hull και Aston Villa, οι οποίες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του τον Ιανουάριο.

Η τελευταία του εμφάνιση με τα κόκκινα ήταν στις 30 Νοεμβρίου για το EFL Cup και, με την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Hector Bellerin, μάλλον δύσκολα θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες στο Emirates.

O Άγγλος με φινλανδικές ρίζες είναι γνώριμος στους Hammers, στους οποίους αγωνίστηκε ως δανεικός δύο συνεχόμενες σεζόν και όπως φαίνεται δεν είναι απίθανο να υπάρξει και τρίτος. Πιθανότητες για τον δανεισμό του συγκεντρώνει και η Villa, λόγω Steve Bruce, ενώ δεν μπορούν να αποκλειστούν και οι Swansea-Hull.

Πάντως, πριν από μερικές εβδομάδες, ο Wenger αναφέρθηκε στην περίπτωση του Jenkinson, σημειώνοντας πως θα του έκανε καλό ένας δανεισμός ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, μιας και στους Gunners, όπου μετρά πέντε παιχνίδια φέτος, έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *