Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα βραβεία του μήνα

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι νικητές των τριών κατηγοριών της Premier League για τον μήνα Οκτώβριο. Όπως ήταν φυσικό, η ασταμάτητη Manchester City σάρωσε αφού καταφέρνει να διατηρεί το καλό θετικό της σερί ακόμη και τώρα.

 

Τα καθιερωμένα βραβεία του μήνα δόθηκαν πριν λίγη ώρα από την Premier League. Δύο κατηγορίες από τις τρεις βρήκαν νικητές τους ‘Πολίτες’ του Manchester που γι’ ακόμη ένα μήνα παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος σημειώνοντας μονάχα νίκες.

Συγκεκριμένα, προπονητής για τον μήνα Οκτώβριο ανακηρύχθηκε ο Pep Guardiola που αποσπά το βραβείο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

 

Το δεύτερο βραβείο για την Manchester City παρέλαβε ο Sane, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο παίκτης του μήνα. Ο Γερμανός μετά τις καλές του εμφανίσεις με την ομάδα του, κατάφερε να κληθεί και στις φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής του ομάδας.

 

Τέλος το γκολ του μήνα παρέλαβε ο παίκτης της Southampton, Sofiane Boufal με το εξαιρετικό γκολ του απέναντι στην αναμέτρηση με την Sunderland για το EFL Cup και τη νίκη της ομάδας του με 1-0.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *