Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τα κατάφερε… έτσι όπως τα θελε !!!

Η ομάδα της  Arsenal μετά από 5 χρόνια σερί που τερμάτιζε στη δεύτερη θέση κατάφερε φέτος να κατακτήσει τη πρώτη θέση στον Α’ όμιλο για το Champions League μετά την άνετη επικράτησή της μέσα στην Ελβετία επί της Βασιλείας με σκορ 1-4 και σε συνδιασμό του στραβοπατήματος της PSG στη Γαλλία με τη Ludogorets που ήρθαν ισόπαλες 2-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν περισσότερη διάθεση και ευκαιρίες στον αγωνά. Έτσι μόλις στο 8ο λεπτό οι κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ με τον Lucas Perez που έπαιξε βασικός μετά από 2 μήνες στους οποίους αποθεραπευόταν από τραυματισμό του. Στο 16′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κάνοντας το 0-2. Γενιότερα σε όλο το πρώτο ημίχρονο παρουσίασε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τέρμα και μάλιστα από τον σκορερ των δυο προηγούμενων που σημείωσε χατ-τρικ στο 47′ κάνοντας το 0-3 με 3 προσωπικά του τέρματα.  Η σφραγγίδα του ματς δόθηκε από τον Alex Iwobi στο 53′ που έκανε το 0-4 και κάπου είχε κριθεί από πολύ νωρίς η υπόθεση ποίος θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Βασιλείας που κατα τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε παθητικό ρόλο ήταν να μειώσει σε 1-4 στο 78′ με τον Doumbia. Και με αυτό το τρόπο πανηγυρίστηκε μια σπουδαία εμφάνιση σε συνδιασμό με πρόκριση στη πρώτη θέση του ομίλου για τους φιλοξενούμενους.

Συνθέσεις 

Basel : Vaclik, Lang, Suchy, Balanta, Traore, Serey Die(Zuffi 74′), Xhaka, Elyounoussi (Calla 59′), Delgado (Doumbia55′), Steffen, Janko

Arsenal : Ospina, Gabriel, Holding, Koscielny, Gibbs, Ramsey (Elneny 70′), Xhaka, Iwobi, Ozil (Walcott 73′), Lucas, Alexis (Giroud 70′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *