Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Τελειώνει» ο Zaza

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Simone Zaza στην Αγγλία και την West Ham, εξαιτίας και της καταστροφικής σεζόν των Hammers.

Η είδηση αυτή σίγουρα θα χαροποιήσει αρκετούς φιλάθλους της Ham, καθώς ο Ιταλός επιθετικός επ ουδενί λόγω δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον, μην έχοντας καταφέρει να βρει δίχτυα ούτε μία φορά!

Ο Zaza (δανεικός από την Juventus), σύμφωνα με το Sky Sports ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες των Hammers πως μπορεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε το πρωί και ο ατζέντης του, αποκαλύπτοντας πως θα επιτρέψει στην Juventus, από όπου πιθανόν να καταλήξει σε άλλο σύλλογο.

Η εξέλιξη αυτή «ανακουφίζει» την West Ham, καθώς σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο παίκτης, σε περίπτωση που πραγματοποιούσε ακόμη τρεις συμμετοχές, ο δανεισμός του θα μετατρεπόταν αυτόματα σε μόνιμη μεταγραφή έναντι 20 εκ. λιρών!

Παρά την καλή σεζόν που πραγματοποίησε πέρυσι o 25χρονος επιθετικός και την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, δεν προσαρμόστηκε ποτέ στα αγγλικά δεδομένα και πραγματοποίησε μόλις 11 εμφανίσεις δίχως να σκοράρει.

Από τα δύο τελευταία ματς των Hammers έχει απουσιάσει λόγω προβλήματος στο γόνατο και φαντάζει απίθανο να τον ξαναδούμε με τα χρώματα της ομάδας του Slaven Bilic ξανά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *