Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τελειώνει του Deulofeu στη Barcelona

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Barcelona φαίνεται πως βρίσκεται ο Gerard Deulofeu, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.
Ο εξτρέμ της Everton, που παραχωρήθηκε τους προηγούμενους μήνες δανεικός στην ΑC Milan αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, είναι μια ανάσα από την επιστροφή στα πάτρια εδάφη, καθώς έχει πείσει τους ανθρώπους των «blaugrana» για την αξία του. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ernesto Valverde άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, μιας και η Barcelona διατηρεί οψιόν επαναγοράς.
Η Everton, λοιπόν, δεν μπορεί να κάνει κάτι στην περίπτωση αυτή, αν και ο Ronald Koeman δεν έδειχνε ούτως ή άλλως να υπολογίζει πολύ στον 23χρονο. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του Deulofeu θα πρέπει η Barcelona να παραχωρήσει κάποιον από τους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς της, με επικρατέστερο αποχωρήσαντα τον Munir El Haddadi.
Aυτό δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, μιας και για τον Munir έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον η ρωσική Ζenit St. Petersburg. Έτσι λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως ο Deulofeu θα πρέπει ήδη να θεωρείται «παρελθόν» για τους «Toffees».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *