Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τεράστια μείωση σε περίπτωση υποβιβασμού

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει φέτος η πρωταθλήτρια Leicester City στο πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται αν μη τι άλλο και στην κακή απόδοση θεμελιωδών παικτών, οι οποίοι δεν έχουν κατορθώσει να φτάσουν τα περσινά στάνταρ.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Jamie Vardy και ο Riyad Mahrez παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική εικόνα φέτος σε σχέση με πέρυσι και αυτό θα μπορούσε να τους στοιχίσει, όχι μόνο μεταφορικά αλλά και…κυριολεκτικά!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Times, σε περίπτωση που το συγκρότημα του Claudio Ranieri δεν κατορθώσει να γλιτώσει τον υποβιβασμό, οι ποδοσφαιριστές θα υποστούν μείωση στο μισθό τους, της τάξης του 40 τοις εκατό!

Παίκτες όπως οι Vardy, Mahrez, Kasper Schmeichel, Danny Drinkwater, Wes Morgan και Danny Simpson, οι οποίοι έλαβαν νέα συμβόλαια και αμείβονται με εξαιρετικά χρήματα, θα πρέπει να δεχθούν τεράστια μείωση απολαβών σε περίπτωση υποβιβασμού, προκειμένου να μην οδηγηθεί ο σύλλογος στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, όπως επίσης και εκείνοι που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Βέβαια, το πιθανότερο σε μια τέτοια περίπτωση είναι οι περισσότεροι εκ των ποδοσφαιριστών να πωλούνταν σε άλλους συλλόγους, ωστόσο το σενάριο αυτό από μόνο του είναι ικανό να προκαλέσει ανησυχία στους κόλπους της ομάδας. Να σημειωθεί, άλλωστε, πως αυτή τη στιγμή οι Foxes απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, παρά το γεγονός ότι έχουν προκριθεί στους «16» του Champions League.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *