Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τετράστερη Tottenham με 100αρη Kane (vid)

Σε γιορτή μετέτρεψε τη σημερινή αναμέτρηση με την Stoke η Tottenham με τον Harry Kane να πετυχαίνει χατ τρκ και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με 4-0.

Η Tottenham υποδέχθηκε στο White Hart Lane την Stoke για την 26η αγωνιστική της Premier League και νίκησε με 4-0 έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Harry Kane. Ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα της Tottenham, ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Dele Alli.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Tottenham να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον Kane να έχει κέφια από νωρίς και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 7′ μετά την εξαιρετική συνεργασία με τον Eriksen, όμως το τελείωμα του επιθετικού δεν ήταν καλό.

Ότι δεν κατάφερε στο 7′, το πέτυχε λίγο αργότερα, στο 14′ όταν ο Dier έστειλε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, με τους παίκτες της Stoke να μη μπορούν να διώξουν τη μπάλα και αυτή έφτασε στον Kane από αριστερά ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του φτάνοντας τα 100 γκολ με τη φανέλα της Tottenham.

Τα «Σπιρούνια» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, στο 32′ όμως ο Kane βρήκε πάλι στόχο. Ο Eriksen εκτέλεσε το κόρνερ και ο Kane που βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής δοκίμασε ένα απευθείας βολέ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 2-0.

Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και ο Kane πέτυχε το χατ-τρικ στο 37′ με τον πρώτο σκόρερ των Λονδρέζων να συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον Eriksen και να στέλνει πάλι τη μπάλα στα δίχτυα σκορπίζοντας την Stoke στους πέντε ανέμους.

Η Tottenham δεν έβγαζε το πόδι από το γκάζι και αυτή τη φορά ο Alli ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Walker έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο Alli ερχόμενος σαν… τρέιλερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Tottenham συνέχισε στα πρώτα λεπτά με τον ίδιο ρυθμό, όμως δεν έβρισκε στόχο με το 4-0 να διατηρείται μέχρι το τέλος και την Stoke να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Συνθέσεις

Tottenham:  Lloris, Dier, Alderweireld (Wimmer 49′), Vertonghen, Walker, Wanyama, Dembele, Davies, Alli, Eriksen, Kane.

Stoke: Grant, Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters, Whelan, Adam (Afellay 60′), Sobhi, Allen, Arnautovic, Crouch (Berahino 60′).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *