Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Της έλειπε το τελείωμα

Ένα νωθρό παιχνίδι εξελίχθηκε στο Anfield μεταξύ της Liverpool και της Southampton.Οι «Reds» είχαν την κατοχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δίχως αποτελεσματικότητα ενώ όσες φορές κατάφεραν να απειλήσουν, βρέθηκαν απέναντι σε έναν τρομερό Foster με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό σκορ.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες φάσεις:

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 24′ όταν ο Coutinho βρήκε χώρο και σούταρε από μακρυά, σημαδεύοντας το κέντρο της εστίας αλλά ο Foster τον σταμάτησε, κάνοντας μια εξαιρετική απόκρουση.

Στο 34′ ο Firminho μετά από μία έξοχη ατομική ενέργεια, έριξε ένα καλό σουτ από την άκρη της περιοχής με στόχο την κάτω αριστερή γωνία.Όμως ο Foster έδειξε τις ικανότητες του και απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, και συγκεκριμένα στο 64′ ο Jack Stephens έκανε χέρι εντός της περιοχής, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι.Παρόλα αυτά ο Milner που το εκτέλεσε με στόχο την κάτω αριστερή γωνία, βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό Foster που έπεσε και έδιωξε την μπάλα.

Στο 79′ ο Sturridge πήρε μία χαμηλή πάσα ακριβώς έξω από την περιοχή και ρίχνει ένα ωραίο σουτ στο κέντρο της εστίας, αλλά ο Foster κάνει μία επέμβαση με καλά ρεφλέξ και κόβει την προσπάθειά του

 

 

Liverpool: Mignolet, Clyne, Matip, Lovren, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum, Firmino, Coutinho, Origi

Southampton: Forster, Cedric, Yoshida, Stephens, Bertrand, Romeu, Davis, Ward-Prowse, Boufal, Tadic, Gabbiadini

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *