Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι κάνεις εκεί Fellaini;

Ο Βέλγος μέσος της Manchester United βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας του τραυματισμού του. Ο Fellaini προσπαθεί ακόμα να ανακάμψει μετά το χτύπημα στο γόνατο με την εθνική Βελγίου.

 

Και ενώ ο κόσμος της Manchester United περιμένει με αγωνία την επιστροφή του αγαπημένου του πλέον Fellaini, ο Βέλγος γι’ αλλού βαδίζει. Σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο ο παίκτης της United βρέθηκε στην Κων/πολη για κάποιο ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο, με τις φήμες να οργιάζουν για πιθανή μετακίνησή του στη Besiktas.

Να υπενθυμίσουμε πως για τον παίκτη είχε όντως κάνει έντονο το ενδιαφέρον της η Τουρκική ομάδα το καλοκαίρι. Μάλιστα ο ίδιος ο Mourinho είχε μιλήσει γι αυτές τις φήμες περί φυγής του παίκτη και δήλωσε πως πιο εύκολα κάποια ομάδα θα υπέγραφε τον ίδιο ως προπονητή παρά τον Fellaini. Το συμβόλαιο του μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και δεν έχει υπογράψει ακόμα κάποια ανανέωση με τον σύλλογο του Manchester. Πάντως αν ο παίκτης επιθυμεί να φύγει ως ελεύθερος μπορεί να προσυμφωνήσει τον Ιανουάριο με τον σύλλογο και να αποχωρήσει κανονικά τον Ιούλιο του 2018.
Τέλος μεγάλη είναι και η πιθανότητα να μην ήταν ο ίδιος ο Fellaini αλλά ο δίδυμος αδερφός του που βρέθηκε στην Τουρκική πρωτεύουσα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *