Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τι τρέχει με Moura και United?

Το ενδιαφέρον του πορτογάλου τεχνικού για τον βραζιλιάνο παίκτη της Paris είναι ξεκάθαρο. Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωσή του;

 

Ο παίκτης που δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές της Paris μετά και τις προσθήκες των Neymar Jr και Draxler ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από το σύλλογο. Ο Ζοζέ φαίνεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή όμως εκτός από εκείνον άλλοι τρεις Γαλλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Η Γαλλική ομάδα έχοντας ήδη προχωρήσει σε αρκετές και ακριβές προσθήκες το καλοκαίρι, δεν ενδιαφέρεται να δανείσει τον παίκτη όπως ζητά ο σύλλογος της Manchester United, αλλά να τον πουλήσει.

Από την άλλη μεριά ο παίκτης, παρόλο που υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, φαίνεται να ψηφίζει μόνο Αγγλία και συγκεκριμένα την United. Ο Μουρίνιο ψάχνει παίκτη που θα τον βοηθήσει επιθετικά στη δεξιά πτέρυγα και για εκείνον ο Βραζιλιάνος είναι από τους καταλληλότερους υποψηφίους. Μπορεί και ο ίδιος ο Moura να θέλει United όμως την τελευταία λέξη έχουν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κίνηση για τον παίκτη είχε γίνει και το 2012 με το Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, αφού ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στη Γαλλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *