Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τοποθετήθηκε και ο Mane για την κόκκινη

Ο ποδοσφαιριστής της Liverpool,Sadio Mane,παραδέχεται πως περίμενε απλώς να δει την κίτρινη κάρτα και όχι να αποβληθεί,στον αγώνα ενάντια της Manchester City.

O Mane είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης,Jon Moss,καθώς είδε τον Mane να σκάει με δύναμη με το παπούτσι του,πάνω στο κεφάλι του Ederson,με τον δεύτερο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή,με τον Claudio Bravo να παίρνει την θέση του.

Η Liverpool τις προηγούμενες μέρες πραγματοποίησε έφεση,χωρίς επιτυχία,πράγμα που σημαίνει πως ο εξτρέμ της Liverpool θα μείνει εκτός για 3 αγωνιστικές.

Μετά τον αγώνα με την Sevilla,ο Mane παραχώρησε συνέντευξη και ρωτήθηκε για την κόκκινη κάρτα.Συγκεκριμένα,ο ποδοσφαιριστής της Liverpool,δήλωσε:«Ειλικρινά,είχα επικεντρωθεί πιο πολύ στον τερματοφύλακα παρά στην κάρτα και μόλις είδα την κόκκινη έμεινα έκπληκτος,καθώς περίμενα να αντικρίσω την κίτρινη κάρτα.Παρόλα αυτά θα το δεχτώ και θα προσπαθήσω να το ξεχάσω.Προσωπικά,εγώ πήγαινα για την μπάλα και δεν είχα καμία πρόθεση να τον χτυπήσω,καθώς δεν είμαι τέτοιου είδους ποδοσφαιριστής.Του εύχομαι μία γρήγορη ανάρρωση».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *