Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Του στοίχισε ο θάνατος του σκύλου του (pic) και προσπαθεί να ανακάμψει

Τον θάνατο του σκύλου του προσπαθεί να ξεπεράσει ο Eric Lamela, ο οποίος βρίσκεται στην Ρώμη προκειμένου να επιστρέψει από τον τραυματισμό στο ισχίο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 22 Οκτωβρίου και τον αγώνα ενάντια στην Bournemouth. Η αποθεραπεία του προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα είχε πάρει αναβολή, μιας και ο παίκτης πήγε εσπευσμένα στην Αργεντινή. Ο λόγος ήταν πως ο αδερφός του είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα και ήταν βαριά τραυματίας. Όταν επέστρεψε από την πατρίδα του στην Αγγλία η φυσική του κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη, ενώ βρήκε και το σκυλί του πέθανε.

Από τις αναρτήσεις του στα social media φαίνεται και το πόσο δεμένος ήταν με το σκυλί του. Πάντως στην αρχή του μήνα ο Pochettino αποκάλυψε πως του δόθηκε το πράσινο φως προκειμένου να πάει στην Ρώμη και να δουλέψει την φυσική του και την πνευματική του κατάσταση. Εξάλλου η επιστροφή του στους «Spurs» μοιάζει επιτακτική, μιας και για τον παίκτη έχουν δαπανηθεί 30.000.000 λίρες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *