Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το βάρος στον αμυντικό στην Chelsea

Μετεγγραφικός οργασμός επικρατεί στις τάξεις της Chelsea ενόψει των μετεγγραφών του Ιανουαρίου με τους ιθύνοντες της ομάδες να ρίχνουν το βάρος στην απόκτηση ενός αμυντικού.

Μπορεί για έξι παιχνίδια να κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα η ομάδα από το Λονδίνο, όμως στα δύο τελευταία παιχνίδια με Tottenham και Manchester City φάνηκαν τα αμυντικά κενά των «Μπλε» με αποτέλεσμα να είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Antonio Conte έχει φτιάξει μία σχετική λίστα και στην κορυφή βρίσκεται ο γνώριμος του από τη θητεία του στην Juventus και την εθνική Ιταλίας, Leandro Bonucci. Ο Ιταλός αμυντικός βέβαια δεν αποτελεί διόλου εύκολη περίπτωση, μιας και η ομάδα του αξιώνει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ σαν αποζημίωση για να τον παραχωρήσει.

Μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται είναι και πάλι από την Ιταλία και είναι αυτή του Alessio Romagnoli. Ο Ιταλός αμυντικός της Milan αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα αμυντικών στο μέλλον του ποδοσφαίρου και ο Conte θα ήθελε να τον ντύσει στα «μπλε», ενώ η Chelsea είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωση του και το καλοκαίρι.

Η τελευταία περίπτωση και ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί ιδιαίτερα για την Chelsea είναι ο Michael Keane. Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Manchester United με επόμενο προορισμό της καριέρας του την Burnley, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους ιθύνοντες των «Μπλε». Στην κούρσα βέβαια για την απόκτηση του βρίσκονται και άλλες ομάδες όπως η Everton και η Leicester.

Τέλος, μία περίπτωση που επίσης εξετάζεται από την Chelsea και δεν αποκλείεται να προχωρήσει είναι αυτή του Antonio Rudiger. Ο Γερμανός κάνει και φέτος μία εξαιρετική σεζόν με τη Roma και αποτελεί έναν από τους «πόθους» του Antonio Conte για το κέντρο της άμυνας.

Όπως και να έχει βέβαια, ο Γενάρης προμηνύεται ιδιαίτερα θερμός για την Chelsea, η οποία είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *