Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Το κάστρο του Turf Moor!

Μπορεί εκτός έδρας να μην παίρνει βαθμούς, όμως στο Turf Moor δεν πιάνεται! Η Burnley πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Stoke και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Η Burnley υποδέχθηκε για την 31η αγωνιστική της Premier League την Stoke και πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 και με τους τρεις βαθμούς που πήρε έκανε το πιο ουσιαστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 58′ ο Chris Boyd.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην κοιτάζουν το επιθετικό παιχνίδι και να προστατεύουν περισσότερο την άμυνα τους. Οι δύο ομάδες δεν έχασαν κάποια ευκαιρία στα πρώτα 20 λεπτά με τη μπάλα να βρίσκεται κυρίως στο χώρο του κέντρου.

Η πρώτη καλή στιγμή του ημιχρόνου ήρθε στο 20′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Defour ο Mee έπιασε την κεφαλιά όμως ο Grant μπλόκαρε τη μπάλα.

Η καλύτερη φάση του ημιχρόνου ήρθε από πλευράς Stoke όταν στο 43′ με τον Adam να δοκιμάζει ένα πολύ δυνατό σουτ από απόσταση και να αναγκάζει τον Heaton σε εξαιρετική επέμβαση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «Clarets» με τον Hendrick να ξεχύνεται από αριστερά σε μια αντεπίθεση και να βγάζει τη σέντρα από αριστερά, με τον Boyd να πιάνει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα με ωραίο πλασέ κάνοντας το 1-0.

Μάλιστα, η Burnley θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη 67′ όταν ο Hendrick από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής δοκιμάζοντας ένα σουτ, όμως ο Grant μπλόκαρε τη μπάλα.

Η Stoke δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του αγώνα στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία ακόμα νίκη εντός έδρας

Συνθέσεις

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Hendrick, Defour, Barton, Boyd, Vokes, Gray

Stoke: Grant, Muniesa, Shawcross, Martins Indi, Diouf, Cameron, Adam, Pieters, Allen, Arnautovic, Berahino

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *